Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Cool Japan Design Weekend

Cool Japan Design Weekend
€ 7,- CJP-korting
Gouden combinatie: Japan en Nederland

Ontwerpers uit Japan en Nederland zijn een gouden combinatie. Over en weer hebben zij veel bewondering voor elkaars werk. Maar hoe komt dat? Wat zijn de verschillen en overeenkomsten? Wat is de fascinatie van Nederlandse ontwerpers voor Japans design en welke ervaringen hebben zij opgedaan in Japan? Het Tropenmuseum trekt samen met Mono Japan in het weekend van 2 en 3 februari alles uit de kast voor een weekend vol design. Sluit aan bij de talks en rondleidingen of steek zelf de handen uit de mouwen. Laat je bijvoorbeeld inspireren door ontwerpers zoals Bonne Reijn en Sebastian Masuda die graag hun liefde voor Japan met jou delen. Of ga met Cool Japan conservator Daan Kok en tentoonstellingsmaker Rik Herder op speedtour door de tentoonstelling. 

Wil je ook meer ontdekken over Japans en Nederlands design? Pak dan je CJP-pas en scoor € 7,- korting in het Tropenmuseum tijdens het Cool Japan Design Weekend. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tropenmuseum
€ 7,- CJP-korting

Tropenmuseum

Spijker je kennis over de wereldcultuur bij

Heden van het slavernijverleden
€ 8,- CJP-korting

Heden van het slavernijverleden

Wat we vandaag nog merken van de slavernij

Things that Matter
€ 8,- CJP-korting

Things that Matter

De dingen die er écht toe doen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.