Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Concordia Kunst & Cultuur: bioscoop

Concordia Kunst & Cultuur: bioscoop
€ 2,- CJP-korting
De leukste films voor een nóg leuker prijsje

De enige mensen op deze wereld die niet per se van films houden zijn degenen die zowel blind als doof zijn. Dan kun je namelijk niet zien of horen wat er gebeurt op het witte doek en dat is toch waar het allemaal om draait. Gelukkig is de meerderheid van de wereldbevolking niet blind en doof tegelijk, dus barst het van de filmfans.

Deze bevolkingsgroep komt het best tot zijn recht in de bioscoop. Je weet wel, zo’n plek met van die zachte stoelen en een groot scherm aan de muur waar ze dan vervolgens filmische producties op projecteren. Als filmfan in Nederland heb je mazzel, want je vindt dit soort kijkhuizen bijna op elke straathoek.

Zo staat er Enschede Concordia Kunst & Cultuur. Bij de filmische afdeling van dit theater kun je alle arthouse producties van dit moment zien. Met CJP-korting, uiteraard. Voor de meeste films betaal je € 2,- minder op vertoon van je pas.

Meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concordia Kunst & Cultuur: theater
Korting verschilt met CJP

Concordia Kunst & Cultuur: theater

Laat je theatraal matsen in Enschede

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.