Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Compagnietheater

Compagnietheater
€ 5,- CJP-korting
Van opera tot cabaret

Sommige plekken zijn perfect voor het aanmaken van nieuwe herinneringen. Het theater is hier een goed voorbeeld van. Om deze uitspraak kracht bij te zetten, zullen we een van onze eigen theatrale ervaringen met je delen.

In 1997 werd dit land verblijdt met de theaterbewerking van Roald Dahl’s Sjakie en de Chocoladefabriek. Waar het allemaal precies over ging (iets met Sjakie, dat sowieso), weten we niet meer zo goed, maar dat elk kind na afloop heel, héél veel snoep kreeg vervulde ons met zo veel blijdschap dat de voorstelling ons voor altijd bij zal blijven.

Wil jij ook zo’n ervaring? Dan moet je heel snel naar het Compagnietheater in Amsterdam rennen. Daar zie je alles wat nieuw en gevestigd theatertalent te bieden heeft op het gebied van dans, muziek en toneel. Met CJP-korting, natuurlijk. Op vertoon van je pas betaal je geen €15,- voor je toegangskaartje, maar slechts € 10,-.

 

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Check hier het programma Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.