Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

COMM - Museum voor Communicatie

COMM - Museum voor Communicatie
€ 3,- CJP-korting
Hallo? Wie heb ik aan de lijn? Dit is CJP, met veel communicatieve korting

Gefeliciteerd, lieve CJP’er, jij maakt deel uit van een bijzondere transitiegeneratie. Een generatie die moeiteloos switchte van telefoon aan snoer naar smartphone, die weet dat er ooit zoiets bestond als het telegram, maar inmiddels vooral berichten stuurt via WhatsApp. Kortom: je komt een beetje uit de oude en beetje uit de nieuwe wereld.

Om deze reden is het Museum voor Communicatie in Den Haag heel interessant voor jou. Hier leer je alles over de manier waarop wij vroeger en nu met elkaar communiceren. Het is een permanent tijdelijk museum, want communicatie is altijd in ontwikkeling. Er zijn vier etages met elk een ander thema. Op de eerste etage kun je in 'De Bubbel' stappen. Hier zie je hoeveel prikkels jij op een dag binnenkrijgt en of je eigenlijk nog wel zonder kan. Over de andere etages verklappen we niks, die moet je zelf ontdekken.

Dit alles doe je voor maar €11,50. Althans, als je je CJP-pas meeneemt, want dan krijg je €3,- korting op de entree van €14,50.

Beeld: DigiDaan

Bestel hier je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.