Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Arminius: Collegetour

Collegetour
Gratis met CJP
Bombardeer bekende Rotterdammers met prangende vragen

1940. Rotterdam werd platgebombardeerd en de stad stond in lichterlaaie. Niet echt een kekke tijd. Inmiddels zijn we 75 jaar, de Erasmusbrug, de Markthal en een aantal kubuswoningen verder. De stad is booming en bruist als nooit tevoren. Imposant is de skyline, waar menigeen zich ’s avonds vergaapt aan de fonkelende zee van lichtjes, terwijl de energieleveranciers lachen in hun vuistje.

75 jaar wederopbouw mag gevierd worden. Bekende (en minder bekende) Rotterdammers zijn te gast bij Collegetour, georganiseerd door congres- en debatcentrum Arminius. Onder leiding van schrijver Ernest van der Kwast krijg jij de kans om ze vragen te stellen over hun ideeën voor de toekomst, anekdotes uit hun jeugd en hun liefde voor de stad. Lang leve Rotterdam!

De volgende editie van de Arminius Collegetour vindt plaats op 13 april 2016 in Rotterdam en is met niemand minder dan Wilfried de Jong.

De eerste 25 CJP’ers kunnen gratis naar dit evenement via de actiecode GRATISMETCJP. Vis je achter het net? Voor € 2,50 per kaart kan je alsnog Wilfried naar hartenlust met vragen bekogelen. Klik hieronder om kaarten te bestellen.

 

Klik hier voor kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

AKO
25% CJP-korting

AKO

Van de OOR tot een nieuwe vulpen: hier scoor je ze met korting

ISS Tijdschriften
Tot 85% CJP-korting

ISS Tijdschriften

Sluit samen met CJP het goedkoopste tijdschriften abonnement ooit af

Jonge Schrijversavond
€ 3,- CJP-korting

Jonge Schrijversavond

De literaire talkshow met jong schrijftalent