Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Cobra Museum Amstelveen

Cobra Museum Amstelveen
€ 4,50 CJP-korting
Karel Appel's beste geklieder zie je hier

Het zou een 10 op de schaal van flauwheid zijn als we hier zouden schrijven dat het bij het Cobra Museum allemaal draait om een van de gevaarlijkste slangen ter wereld.

Aangezien we zo’n verschrikkelijk misdaad tegen de humor niet op ons geweten willen hebben, zullen we die grap niet maken. Daarbij zou het jou, lieve CJP’er, ook compleet op het verkeerde been zetten. Want werkelijk niets dat je in het Cobra Museum ziet heeft te maken met slangen. Des te meer met het werk dat de Cobra kunstbeweging in de twintigste eeuw voortbracht.

Als je een beetje hebt opgelet op school weet je dat Cobra niet zomaar een collectief was en snap je zodoende ook dat je blootgesteld wordt aan een belangrijk stukje kunstgeschiedenis in dit Amstelveense museum.

Ja, dat klinkt inderdaad heel gewichtig, maar gelukkig hangt er geen enorm prijskaartje aan. Het Cobra Museum geeft CJP’ers namelijk € 4,50 korting. In plaats van € 12,- betaal je nog maar € 7,50.

Meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.