Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

CJP CASHBACK

 CJP CASHBACK
tot 20% Cashback
Krijg geld terug op je bestelling bij Adidas, MediaMarkt, Amac en meer

Stel: je gaat naar de supermarkt om boodschappen in te slaan voor het avondeten. Het wordt een doodsimpele pasta, want je staat nét niet rood. Bij de kassa gooi je een blik tomatensaus, een pak spaghetti, een ui en een paprika op de band. Je tikt de boodschappen af en wilt weglopen, maar de caissière roept je terug. ‘U krijgt nog € 2,- terug!’ Huh? Waarom? Klinkt als een utopie, maar dankzij ons cashback-platform is het real.

Via cashback.cjp.nl kun je honderden euro’s besparen. Je logt in met je CJP-nummer, zoekt je favoriete webshop uit en bestelt wat je wilt. Dan komt het magische: je krijgt automatisch geld teruggestort in je account!
Voorbeeld: via de Amac-webshop koop je die felbegeerde Macbook. Met je CJP-pas scoor je 11% korting bij Amac, dus na het afrekenen van € 2.000 (ex. BTW) krijg je € 220,- zo huppakee op je account teruggestort. Is dat niet geweldig? Je hoeft nooit meer armzalige pasta’s te eten!

Wil jij korting scoren bij o.a. Amac, Adidas, Microsoft, MediaMarkt, Reebok of één van de andere merken? Registreer je snel en krijg je cash back

Scoor die cashback Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Cashback
Amac
tot 11% Cashback

Amac

Tot 11% cashback op Apple-producten

Cashback
Microsoft
10% + 6% Cashback

Microsoft

Een cadeautje voor later

Cashback
Decathlon
8% Cashback

Decathlon

The sky is the limit bij Decathlon

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.