Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

CJP CASHBACK

 CJP CASHBACK
tot 20% Cashback
Krijg geld terug op je bestelling bij Microsoft, MediaMarkt, Amac en meer

Stel: je gaat naar de supermarkt om boodschappen in te slaan voor het avondeten. Het wordt een doodsimpele pasta, want je staat nét niet rood. Bij de kassa gooi je een blik tomatensaus, een pak spaghetti, een ui en een paprika op de band. Je tikt de boodschappen af en wilt weglopen, maar de caissière roept je terug. ‘U krijgt nog € 2,- terug!’ Huh? Waarom? Klinkt als een utopie, maar dankzij ons cashback-platform is het real.

Via cashback.cjp.nl kun je honderden euro’s besparen. Je logt in met je CJP-nummer, zoekt je favoriete webshop uit en bestelt wat je wilt. Dan komt het magische: je krijgt automatisch geld teruggestort in je account!
Voorbeeld: via de Amac-webshop koop je die felbegeerde Macbook. Met je CJP-pas scoor je 11% korting bij Amac, dus na het afrekenen van € 2.500 krijg je € 275,- zo huppakee op je account teruggestort. Is dat niet geweldig? Je hoeft nooit meer armzalige pasta’s te eten!

Wil jij korting scoren bij o.a. Amac, Bruut, Microsoft, MediaMarkt, Hollandia fietsen of één van de andere merken? Registreer je snel en krijg je cash back

Scoor die cashback Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

CJP CASHBACK: Amac
tot 11% Cashback

CJP CASHBACK: Amac

Tot 11% cashback op Apple-producten

Perry
10% CJP-korting

Perry

Eindeloos shoppen zonder in het rood te belanden

WAAR
10% CJP-korting

WAAR

Geef je spaarcenten uit aan fair trade cadeaus