Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Cinecenter

Cinecenter
€ 1,50 CJP-korting
Filmische hoogstandjes in het hart van Amsterdam

Een intieme arthouse-bioscoop met vier sfeervolle zalen: dat is Cinecenter. Hier bewonder je de meest uiteenlopende kwaliteitsfilms vanuit de hele wereld, zonder irritant gekraak van popcorn-, chips- of M&M-verpakkingen. Iedere zaal beschikt over een eigen uitgesproken stijl: van traditioneel rode bekleding inclusief grote zachte stoelen tot een zwarte bioscoopzaal met tientallen sfeervolle lichtjes aan het plafond. In de hal van het filmtheater bevindt zich een bijzonder tapijt dat is bezaaid met afbeeldingen van de ogen van drie filmsterren: Cameron Diaz, Malcom McDowell en alien ET. Dit heeft al voor toffe fotosessies in verschillende tijdschrifften gezorgd. Natuurlijk is er na afloop van de film de mogelijkheid om met je vrienden een lekker glas wijn of een biertje te bestellen aan de bijbehorende bar.

Op vertoon van een CJP-pas ontvang je € 1,50 korting op alle films. Je betaalt dus maar € 8,50 voor een filmbezoek, met uitzondering van de feestdagen, vrijdag- en zaterdagavond.

 

Bekijk het programma Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.