Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Cine Twins

Cine Twins
€ 1,- CJP-korting
Met je favoriete blauwe pas naar alle grote films van het moment

De enige mensen op deze wereld die niet per se van films houden zijn degenen die zowel blind als doof zijn. Dan kun je namelijk niet zien of horen wat er gebeurt op het witte doek en dat is toch waar het allemaal om draait. Gelukkig is de meerderheid van de wereldbevolking niet blind en doof tegelijk, dus barst het van de filmfans.

Deze bevolkingsgroep komt het best tot zijn recht in de bioscoop. Je weet wel, zo’n plek met van die zachte stoelen en een groot scherm aan de muur waar ze dan vervolgens filmische producties op projecteren. Als filmfan in Nederland heb je mazzel, want je vindt dit soort kijkhuizen bijna op elke straathoek. Zoals bioscoop Cine Twins in Malden. 

CJP'ers krijgen € 1,- korting bij Cine Twins en betalen nog maar € 9,90 voor een filmkaartje. Klik op de blauwe button om te kijken wat er nu draait. Let op: deze korting geldt van maandag t/m donderdag. 

Check hier de agenda Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 9,- met CJP

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.