Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Cats

Cats
50% CJP-korting
Musicalklassieker met 50% korting

Voor de mensen die Cats nog nooit gezien hebben: ja, een musical met katten is misschien lastig te voorstellen. Want wat ga je in hemelsnaam zien? Stuiterende bolletjes wol? Spelende kittens? Hilarische kattenfilmpjes? Nee, nee en nee. Wat je wel ziet: een spetterende musical met humor, geweldige liedjes en heel veel verschillende katten. De musical was liefst 18 jaar(!) te zien op Broadway en is vorig jaar opnieuw gelanceerd. Het verhaal over de Jellicle-kattengroep is een van de grootste musicalsuccessen ooit. En nu speelt een internationale cast de musical exclusief in de RAI in Amsterdam en het Nieuwe Luxor in Rotterdam

Je kunt nu naar Cats met een dikke vette korting van 50% voor de voorstellingen op 22, 23 en 24 januari in het Nieuwe Luxor in Rotterdam. De korting geldt voor de eerste drie rangen. Je kunt maximaal zes tickets per CJP-pas bestellen. Klik op de link hieronder en scoor je tickets!

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Luxor Theater Rotterdam
50% lastminute CJP-korting

Luxor Theater Rotterdam

Voor de spontante liefhebber

Rundfunk: Wachstumsschmerzen
tot 50% CJP-korting

Rundfunk: Wachstumsschmerzen

Nog even niet volwassen worden met de jongens van Rundfunk

Pepijn Schoneveld - Stante Pede
tot 50% CJP-korting

Pepijn Schoneveld - Stante Pede

Een talentvolle comedian met sterke timing

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.