Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Rijksmuseum: Caravaggio - Bernini

Caravaggio - Bernini
50% CJP-korting
Barok in Rome

Sommige kunstenaars gaan een beetje ver. Om de uiterlijke beweging bij pijn zo goed mogelijk weer te kunnen geven bestudeerde beeldhouwer Bernini zijn eigen gezicht terwijl hij zichzelf brandde aan gloeiende kolen. Je moet er wat voor over hebben natuurlijk. Diezelfde Bernini voerde samen met schilder Caravaggio een nieuwe generatie kunstenaars aan. Ze introduceerden een nieuwe kunststijl, waarbij niet langer schoonheid en elegantie de norm was, maar het oproepen van emoties: de barok. Een revolutie in de westerse kunst, die in Rome begon en in heel Europa zijn sporen naliet.

  • De tentoonstelling Caravaggio - Bernini is t/m 13 september te zien in het Rijksmuseum. CJP'ers krijgen 50% korting en betalen € 9,50 voor een ticket. 
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Rijksmuseum en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Scoor je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Tuinen van het Rijksmuseum
Gratis met CJP

Tuinen van het Rijksmuseum

Niet alleen binnen is het prachtig

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Ben jij degene die voor mij midden in de Nachtwacht?

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.