Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Theaterkantoor: Canto Ostinato

Canto Ostinato
20% CJP-korting
Concerten bezoeken terwijl je op je matrasje ligt

De drukke ochtendspits op maandag, het kopieerapparaat dat het wéér niet doet en de hagelbui die precies neerstort wanneer jij aan het eind van de dag op je fiets naar huis stapt. Is het al weekend? Het doordeweekse leven kan soms zwaar zijn. Een zaterdag op bed, met je favoriete artiest galmend door je speakers, is dan precies wat je nodig hebt. Stel je nou even voor dat je niet thuis onder de dekens ligt, maar op een matrasje in de Fokker Terminal. En op de achtergrond hoor je niet het drumstel van de buurjongen, maar de Canto Ostinato vertolkt door vier vleiende vleugels.

Zaterdag 24 september organiseert het Theaterkantoor een wel heel bijzonder concert. Pingelende piano’s vullen de gigantische ruimte in Den Haag. De vier muzikanten gaan er eens goed voor zitten en het publiek gaat er eens goed voor liggen. Lijkt ons een prima deal. Met CJP krijg je 20% korting. Neem je eigen matje, matras of zitzak mee en geniet. Klik hier voor kaartjes in de Fokker Terminal.

Kun je de 24e niet? Ga dan 12 november naar de editie in het Scheepvaartmuseum. Andere locatie, even bijzonder! Gebruik hier de kortingscode CJPHSM bij je bestelling. Klik hier voor kaarten voor het Scheepvaartmuseum.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure