Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Het Scheepvaartmuseum: Canto Ostinato & Einaudi

Canto Ostinato & Einaudi
€ 7,50 CJP-korting
Ligconcert om bij weg te dromen

Op 9 november spelen sterpianisten Jeroen van Veen en Sandra Mol de Canto Ostinato, een compositie van Simeon ten Holt. De compositie bestaat uit een aantal maten die de spelers naar eigen inzicht kunnen herhalen. Elke uitvoering is dus weer anders, maar de nadruk ligt altijd op melodie en klank. 

Canto Ostinato is niet zomaar een concert. Het is een ligconcert. Dat is, heel simpel eigenlijk, een concert waarbij je gaat liggen. En ja, dat betekent dat je zelf een matje, kussens en dekens mee moet zeulen. Daar krijg je dan wel een concertervaring voor terug die zijn gelijke niet kent: een magische en ontwapenende ervaring op een van de mooiste plekken van Nederland. De ligconcerten van het Theaterkantoor vinden altijd plaats op een andere, zorgvuldig uitgekozen locatie. Nu is dat de het Scheepvaartmuseum in Amsterdam, een monumentaal pand met een sterrenhemel die altijd straalt.

Kortom: dit wordt een belevenis die je niet wilt missen. Als CJP'er krijg je met de code CJPTK19 € 7,50 korting. Koop dus snel je kaarten voor nog maar € 31,- via de blauwe knop.

Bestel hier je kaarten Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Scheepvaartmuseum
50% CJP-korting

Het Scheepvaartmuseum

Beleef de maritieme geschiedenis van A tot Z

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.