Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Camp Moonrise (geannuleerd)

Camp Moonrise (geannuleerd)
€ 30,- CJP-korting
Helaas afgelast

De laatste noten zijn gespeeld. Het applaus is gestopt. Een stilte vult de zaal. En even, heel even voel je je helemaal één met iedereen in het publiek. Op Festival Camp Moonrise vangen ze deze sfeer en houden hem vast. Niet voor een paar minuten, maar wel drie dagen lang. Voel je één met jezelf, de natuur, de muziek en iedereen om je heen. Je reist to the moon and back tijdens deze magische mini-vakantie. Zet je tentenkamp op, zwem in het Moonlake, chill in de Sangha Garden en luister naar de vetste artiesten. Onder andere: My Baby, Kenny Dope, Gallowstreet, Bella Hay’s Disco Bingo, Tim den Besten (lezing), Duncan Stutterheim (lezing) of Dekmantel Soundsystem.

Camp Moonrise gaat niet door. Ze zijn door tegenvallende kaartverkoop genoodzaakt het festival te annuleren. Alle kaartkopers krijgen hun geld binnen 2 weken retour en een mail met informatie daarover volgt.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Go Short
€8,- met CJP

Go Short

300 films en dat in 5 dagen!

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Utrecht International Comedy Festival
€ 7,- CJP-korting
We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.