Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Café Cineville

Café Cineville
€ 2,- CJP-korting
Korting op het beste filmische café van de hoofdstad

Natuurlijk is de bioscoop enorm leuk. Lekker achterover leunen met een biertje in je handen en met je vrienden wat flauwe grappen over irritante reclames. Toch is je filmkeuze in principe beperkt. Alleen de nieuwste films draaien. Lijkt het je niets om cultklassiekers op het witte doek terug te zien? Het is natuurlijk extra gaaf om bijvoorbeeld Samuel L. Jackson in Pulp Fiction de woorden ‘Say 'what' again. Say 'what' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time!’  te zien uitspreken op een enorm scherm. In het oudste filmtheater van Nederland, de Uitkijk, kun je dit iedere vrijdagavond vanaf 23.00 uur doen tijdens Café Cineville.

Het mooie van Café Cineville is dat de bar de hele avond open blijft. Om het nog mooier te maken, kost het bier in februari en maart maar de helft van de prijs. Als je mazzel hebt, staat er een koelkast in de zaal. Mocht je op het luxe servicebalkon zetelen, dan word je zelfs bediend door de medewerkers.
 
Een toegangskaartje is normaal gesproken € 9,-, maar op vertoon van je CJP-pas is dat nog maar € 7,-. Voeg daar de drankjes voor de helft van de prijs aan toe en je avond kan al niet meer stuk, voordat de film überhaupt begonnen is.

Check hier de agenda Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
tot € 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.