Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Busje Delen

Busje Delen
25% CJP-korting
Alles behalve een deprimerende terugreis

Na Solar, Lowlands, Zwarte Cross of Valtifest is een deprimerende, lange terugreis het laatste waar je op zit te wachten. Met aardig wat biertjes op, is het ook nog maar de vraag of je naar het goede perron loopt. Of niet je pinpas in plaats van je ov-chipkaart langs de paal swipet. Laat staan dat je zelf achter het stuur kruipt, denkende dat de alcohol nu toch wel uit je systeem is. Om al die rampscenario’s te voorkomen, is er Busje Delen.

Want waarom niet gezellig carpoolen met iedereen die dezelfde kant op moet als jij? De gezamenlijke bus regel je simpel en snel op busjedelen.nl. Schrijf je in voor een rit vanaf het festival terug naar je eigen stad. Staat jouw ophaalbestemming er nog niet tussen? Dan voeg je die makkelijk zelf toe. Een retour is ook zo aangemaakt.

Hoe leuk om samen met wildvreemden Busje komt zo en De wielen van de bus te tetteren. CJP’ers krijgen 25% korting op een busrit naar keuze. Op de site zie je of de bus wel of niet komt, afhankelijk van het aantal aanmeldingen. Rijdt-ie niet, dan krijg je het volledige bedrag én een nieuwe kortingscode terug. Meer info 

Boek hier je busrit Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek samen met je CJP-pas langs de leukste culturele evenementen van Europa

Poppodium Metropool
€ 3,- CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.