Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Kunstmuseum Den Haag: Breitner vs Israels

Breitner vs Israels
€ 3,50 CJP-korting
Een wedstrijdje tussen twee meesters

In het voorjaar van 1892 staat Isaac Israels voor de etalage van een kunsthandel in Amsterdam oog in oog met een stadsgezicht in de sneeuw. Het is een schilderij van George Hendrik Breitner en het maakt grote indruk op hem. Kort daarvoor moest diezelfde Breitner nog met jaloezie toezien hoe wonderkind Israels al op zestienjarige leeftijd begon in de kunstwereld. Maar als Israels los probeert te komen van zijn beroemde vader, kijkt hij juist naar de losse toets waar Breitner succesvol mee is. Breitner vs Israels vertelt het verhaal van twee kunstenaars die elkaar gedurende hun hele carrière hebben bewonderd, gehaat en geïnspireerd, en daardoor ook het beste in elkaar naar boven hebben gehaald.

  • De tentoonstelling Breitner vs Israels is t/m 6 september 2020 te zien in Kunstmuseum Den Haag. Met CJP krijg je € 3,50 korting en betaal je nog maar € 12,50. 
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Ook kies je alvast een route die je gaat lopen. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Kunstmuseum en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.
Bestel je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Kunstmuseum Den Haag
€ 3,50 CJP-korting

Kunstmuseum Den Haag

Bekijk Piet Mondriaans meesterwerken van heel dichtbij

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.