Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Brave New World 2.0 - NNT / Club Guy & Roni / Asko Schönbergs K[H]AOS

Brave New World 2.0 - NNT / Club Guy & Roni / Asko Schönbergs K[H]AOS
€ 5,- CJP-korting
€ 5,- korting op je ticket

Brave New World 2.0 onderzoekt de toekomst van de mens. De verdeelde maatschappij die Aldous Huxley in 1932 in zijn roman Brave New World schetste was bedoeld als schrikbeeld, maar doet voor de lezer van nu al herkenbaar aan. Artificial intelligence, robots en hyperintelligente algoritmes scheppen kansen maar dwingen ook tot de vraag: wordt de wereld door technologische ontwikkelingen een betere plek, of vergroten deze ontwikkelingen voornamelijk de al bestaande ongelijkheid tussen de haves en de have-nots? 
Met Brave New World en het werk van Naomi Klein, Thomas Piketty en Yuval Harari als inspiratie, herdefiniëren regisseur Guy Weizman en schrijver Rik van den Bos het tot een overrompelende, in your face en actuele Brave New World 2.0.

Ga op 30 april of 1 juni naar Brave New World 2.0 in het Internationaal Theater Amsterdam. Met CJP krijg je € 5,- korting. Je betaalt dan nog maar een tientje voor de 5e rang of € 11,- voor de 4e rang.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Internationaal Theater Amsterdam
€ 5,- CJP-korting

Internationaal Theater Amsterdam

Theater met diepgang in hartje Amsterdam

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.