Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Bonnefantenmuseum

Bonnefantenmuseum
€ 6,- CJP-korting
Nu te zien: Robin de Puy - Randy

Hoewel de buitenkant een beetje op een stenen spaceshuttle lijkt, heeft de binnenkant van het Bonnefantenmuseum in Maastricht werkelijk niets te maken met ruimtevaart. Wel met oude en hedendaagse kunst, trouwens. Bij dit museum kun je dus zowel terecht voor het werk van veertiende-eeuwse Duitse schilders als voor de hypermodernde sculpturen van Han van Wetering.

Nu te zien: Robin de Puy - Randy (t/m 13 mei)
Op een reis door Amerika ontmoet Robin Randy voorbij fietsen. Terug in Nederland krijgt ze hem niet uit haar hoofd. Ze reist weer naar Amerika om hem op te zoeken. Ze staart naar hem, fotografeert hem, kijkt naar hem en hij laat het allemaal toe. Dit levert een intiem portret op van Randy's leven.

Dat wil je sowieso van dichtbij bekijken, en daarom stellen we voor dat je NU een sprintje trekt richting Maastricht. Vergeet daarbij trouwens niet je CJP-pas. Die zorgt ervoor dat je €6,- korting krijgt op de entree.

Koop hier alvast je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.