Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Bonnefantenmuseum

Bonnefantenmuseum
€ 6,- CJP-korting
Met CJP bezoek je de stenen spaceshuttle van Maastricht voor weinig

Hoewel de buitenkant een beetje op een stenen spaceshuttle lijkt, heeft de binnenkant van het Bonnefantenmuseum in Maastricht werkelijk niets te maken met ruimtevaart. Wel met oude en hedendaagse kunst, trouwens. Bij dit museum kun je dus zowel terecht voor het werk van veertiende-eeuwse Duitse schilders als voor de hypermodernde sculpturen van Han van Wetering.

Nu te zien: Verzameling Jacques & Miny Defauwes (13 oktober 2017 t/m 27 mei 2018)
Jacques en Miny Defauwes lijken in eerste oogopslag enkel een schoenmaker en zijn vrouw, maar achter gesloten deuren huizen zij al jarenlang een van de grootste collecties kunst van één kunstenaar. De Defauwes hebben maar liefst duizend stukken van Jaap Mooy in alle hoeken en gaten in hun huis staan. Een groot deel wordt nu tentoongesteld in het Bonnefantenmuseum. Een jarenlange vriendschap met de kunstenaar bracht ook een uitvoerige briefwisseling tot stand. Deze brieven vormen nu de leidraad van de tentoonstelling.

Dat wil je sowieso van dichtbij bekijken, en daarom stellen we voor dat je NU een sprintje trekt richting Maastricht. Vergeet daarbij trouwens niet je CJP-pas. Die zorgt ervoor dat je €6,- korting krijgt op de entree.

Koop hier alvast je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.