Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Boijmans: rondleiding Bauhaus

Boijmans: rondleiding Bauhaus
€ 9,75 met CJP
Exclusieve rondleiding door Bauhaus-expo

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

Loop binnen bij de Bauhaus-expo van het Boijmans en je weet niet waar je kijken moet. Bauhaus is namelijk een interdisciplinaire stijl en daarom zie je er van alles: door Bauhaus geïnspireerde kunstenaars maakten schilderijen en servies, maar ook gebouwen en meubels. Daarom fiksten wij exclusieve rondleidingen om je door de Bauhaus-jungle te loodsen. Hoor van een Bauhaus-deskundige waarom hier maquettes van een Rotterdamse wijk staan of hoe je Bauhaus terugziet in een champagneglas. Ook je laatste kans om door het Boijmans te wandelen: het museum wordt gerenoveerd en gaat daarom op 26 mei voor zeven jaar(!) dicht. 

Tijdens CJP Weekly betaal je € 9,75 voor toegang tot nederland bauhaus - pioniers van een nieuwe wereld en een exclusieve rondleiding. Je kunt maximaal twee tickets per CJP-pas bestellen. De rondleidingen zijn op zaterdag 18 en zondag 19 mei om 14.00 uur. Heb je een kaartje gekocht? Meld je dan bij de balie van het museum. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Museum Boijmans van Beuningen
50% CJP-korting

Museum Boijmans van Beuningen

Alle groten der kunstzinnige aarde verenigd

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.