Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Bios in de Buitenlucht

Bios in de Buitenlucht
€ 2,- CJP-korting
Buitenlucht + spraakmakende films + hapjes

In een wereld die steeds grimmiger lijkt te worden: oorlog, terroristische aanvallen, Trump als Amerikaanse president, zijn gelukkig nog altijd mensen met een hoopvolle blik op de toekomst. Mensen die tegen de stroom in zwemmen en op hun manier zorgen voor een betere samenleving. Deze staan centraal in de films die het Humanity House elke donderdag in de maand augustus toont.

Op het terras van het museum worden de vijf favoriete, meest inspirerende documentaires van het IDFA getoond. In De Kinderen van Juf Kiet zie je asielzoekerskinderen die door een geweldige juf weer hoop krijgen. In Singing with Angry Bird ontmoet je een Koreaanse operazanger met een sterke droom muziek te leren aan sloppenwijkkinderen en in Gaza Surfers Club maak je kennis met, nou ja, surfers in Gaza dus.

Voor het begin van elke film houdt een dromer een toespraak. Onder de gasten zijn: een professionele surfer, de spoken word performers Poetry Circle en de enige echte juf Kiet.

Met je CJP-pas geniet je van € 2,- korting per film en voedt je je hersens met wereldse en actuele verhalen.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Humanity House
€ 3,- CJP-korting

Humanity House

Waan je een vluchteling in dit Haagse museum

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
Tot € 2,- CJP-korting

Pathé

Tot € 2,- korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.