Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Bimhuis

Bimhuis
Tot € 4,50 CJP-korting
Laat je van je stoel blazen door solo's en sextetten.

Soms hoor je wel eens melodieën die de wind meeneemt. Rifjes en deuntjes van overal en nergens. Een mooi gitaarspel bijvoorbeeld, of de tonen van de piano. Aan de IJ-oever in Amsterdam zal dit je kunnen overkomen. Plots word je overvallen door muziek van wereldformaat.

In het Bimhuis huist namelijk een concertzaal voor jazz en geïmproviseerde kunsten. De concertzaal zit in een grote glazen ruimte aan het water. Al kijkend over het IJ kun je genieten van workshops, jamsessies en concerten. Muzikanten komen naar het Bimhuis om het publiek te vermaken met een fijne sax solo, een jazzkwartet of een octet. Met hoeveel ze zijn doet er eigenlijk niet eens toe; dat ze keiharde jazz brengen is een feit en daar gaat het immers om.

Op vertoon van je CJP-pas geniet je met flinke kortingen van deze concerten. Hou daarom goed de agenda in de gaten. Wie weet zit er iets tussen dat jou van je stoel zal blazen. 

Kijk hier voor het aanbod Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Three Nations Under One Groove
€ 5,- CJP-korting

Three Nations Under One Groove

Spetterend concert van drie jonge bigbands

Ikarai - Muhammad
€ 6,- CJP-korting

Ikarai - Muhammad

Bijzonder concert over bokslegende Muhammad Ali

Oum
€ 6,- CJP-korting

Oum

Marokkaanse woestijnblues

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.