Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Billy Elliot de Musical

Billy Elliot de Musical
50% CJP-korting
Dikke korting op deze musical over boksen en ballet

'I don't want a childhood. I want to be a ballet dancer.' Alleen: probeer maar eens te dansen als je opgroeit in een mijnwerkersgemeenschap in de jaren tachtig. Dat is op z'n zachtst gezegd een trendsettende hobby. En met trendsettend bedoelen we pek en veren-achtige scenario's. Laat staan dat je chauvinistische vader er voor te porren is. Maar Billy Elliot laat zich niet vertellen wat hij wel en niet mag doen. Korte samenvatting: wat begint met een verkeerde oefenruimte binnenwandelen op weg naar boksles, eindigt in een auditie voor de prestigieuze Royal Ballet School in Londen.

Billy Elliot de Musical is exclusief te zien in het AFAS Circustheater Den Haag. Over een 11-jarige jongen met grotere ballen dan Crocodile Dundee en een uitstekende demi detourné. Alles klinkt nog beter met livemuziek en drank in de pauze, dus kom naar Den Haag.

Actie: Billy Elliot De Musical gaat stoppen! Daarom kun je nu al vooruit boeken met 50% korting. Uitgezonderd van de allerlaatste voorstelling op 7 november. Koop je kaarten via onderstaande link of telefonisch via 0900 - 1353 onder vermelding van 'CJP-Billy Elliot'. Per CJP-pas kan je maximaal vier kaarten bestellen.

Voorwaarden: de actie is niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen. Prijzen zijn exclusief reserveringskosten. Stage Entertainment Nederland behouden zich het recht voor om de tussentijdse actievoorwaarden te wijzigen. Reserveringen mogelijk op basis van beschikbaarheid van deze actie. OP=OP. Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Lion King
30% CJP-korting

The Lion King

Boek met 30% vooruit en feel the love

The Lion King last-minute
50% last-minute CJP-korting

The Lion King last-minute

Ga vanavond nog naar de Koning der Musicals

Anastasia
30% CJP-korting

Anastasia

Groot Broadway-succes komt naar Scheveningen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.