Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Big Heads - Martin Schoeller

Big Heads - Martin Schoeller
€ 6,- CJP-korting
Sta oog in oog met Lady Gaga, Jay-Z, Rihanna en Barack Obama

George Clooney, Lady Gaga, Jay-Z, Angelina Jolie, Lionel Messi, Jack Nicholson, Barack Obama, Prince, Rihanna en Mark Zuckerberg. Iedere beroemdheid weet portretfotograaf Martin Schoeller voor zijn camera te krijgen.

Met opdrachtgevers als The New Yorker, Vogue en Harper's Bazaar mag Schoeller zich met recht één van de grootste portretfotografen van dit moment noemen. Hij brak internationaal door met zijn iconische portretserie Close Up, waar hij al meer dan twintig jaar lang aan werkt. Deze serie bestaat uit van zeer dichtbij gemaakte opnamen van gezichten. Schoeller drukt de portretten van beroemdheden altijd op zeer groot formaat af. Dichterbij dan dit zal je als kijker niet komen bij deze zogenaamde 'big heads'.

Als CJP’er kun je deze toffe expo in het Nederlands Fotomuseum in Rotterdam zien voor de helft van de prijs. Dit betekent dat wapperen met je favoriete kortingspas je € 6,- bespaart, want normaal is de entree € 12,-.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Nederlands Fotomuseum
€ 6,00 met CJP

Nederlands Fotomuseum

Meer dan 5,5 miljoen prachtige foto's

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.