Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Best of Einaudi in de Van Nellefabriek

Best of Einaudi in de Van Nellefabriek
€ 7,50 CJP-korting
Ligconcert om bij weg te dromen

Op 18 oktober komt sterpianist Jeroen van Veen naar Rotterdam om werken van de beroemde Italiaanse componist Ludovico Einaudi te spelen. Einaudi werd o.a. bekend door de soundtrack die hij maakte voor de film Intouchables. Zijn minimalistisch aandoende muziek is nauw verwant aan popmuziek en ideaal om bij weg te dromen. En dat kan dan ook letterlijk tijdens dit concert! 

Het bijzondere aan de concerten van het Theaterkantoor is namelijk dat je liggend luistert. Je neemt een eigen matje of luchtbed mee, ploft neer en hoeft vervolgens de rest van de avond niet meer op te staan. Behalve dan misschien om een biertje te halen. De ligconcerten van het Theaterkantoor vinden altijd plaats op prachtige locaties. Nu is dat de oude Van Nellefabriek in Rotterdam, een uniek gebouw dat is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. 

Kortom: hier moet je bij zijn. Als CJP'er krijg je met de code CJPTK19 € 7,50 korting. Je betaalt dan nog slechts € 31,-.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

EYCA
Tot 100% CJP-korting

EYCA

Trek met CJP door Europa

Poppodium Metropool
€ 2,50 CJP-korting

Poppodium Metropool

Voordelig naar dit poppodium met wereldse allure

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.