Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Best Kept Secret Festival 2016

Best Kept Secret Festival 2016
€ 10,- CJP-korting
Het best bewaarde geheim van festivalland.

Dit best bewaarde geheim kunnen wij niet langer verborgen houden: € 10,- CJP-korting op een weekendticket!

Drie dagen lang zal het evenemententerrein Beekse Bergen in Hilvarenbeek tijdens Best Kept Secret tot in de diepste festivalsferen worden ondergedompeld. Muziek, eten en drinken, fantastische podia en prettig gestoorde mensen. Dit alles aan de rand van het bos én in de buurt van zwemwater. Doe maar alvast een zonnedans.

Bij Best Kept Secret ontdek je de nieuwste artiesten, maar ook grotere namen komen aan bod. Klinken Editors, Beck, Wilco, Beach House, Half Moon Run, Jamie XX, Christine and the Queens Caribou en Two Door Cinema Club je goed in de oren? We verwachten niet anders dan een volmondig JA! en psst: dit is pas een kleine greep uit de line-up.

Maak jij altijd weer de fout om als pakezel naar een festival af te reizen? Een tent en slaapzak is niet genoeg voor jou. Je moet ook een föhn, je krulspelden, opblaasbare stoelen, toeters en bellen meenemen. Goed nieuws! Het bungalowpark en de camping zijn om de hoek. Kun je zoveel meenemen als je zelf wilt.

CJP is super trots op deze topdeal: € 10,- korting op een weekendticket! Moet je natuurlijk wel je geldige CJP-pas meenemen naar de Beekse Bergen. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We Are Electric 2019
€ 5,- CJP-korting

We Are Electric 2019

€ 5,- korting op een passe-partout

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.