Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Best Kept Secret 2021

Best Kept Secret 2021
€ 12,- CJP-korting
Niet langer een geheim

Als wij een euro kregen voor alle journalisten die Best Kept Secret ‘een slecht bewaard geheim’ noemen, dan hadden we het Paleis op de Dam als kantoor. Wat wel het ding met clichés is: ze zijn altijd waar. Best Kept Secret is niet meer weg te denken op de Nederlandse festivalkalender. De afgelopen jaren zagen we in Hilvarenbeek gedenkwaardige shows van Radiohead en Arctic Monkeys, maar ook van Lizzo en Big Thief. Een veelzijdig festival met grote kanonnen en spannende acts aan onderkant van de poster.

Voor de fans van The Strokes, Massive Attack en The National: geen paniek. Zij komen gewoon volgend jaar weer naar Hilvarenbeek! Andere namen die er in 2021 zeker bij zijn: Jamie xx, The Avalanches, Fontaines D.C., Belle and Sebastian en Mura Masa. 

  • Door de festivalzomer van 2020 is helaas een dikke vette streep gehaald. Best Kept Secret wordt verplaatst naar volgend jaar en zal 11, 12 en 13 juni 2021 plaatsvinden. 
  • Zaterdag 13 juni gaan om 10:00 de nog beschikbare tickets voor volgend jaar in de verkoop. Had je al een ticket? Die blijft dan gewoon geldig. Met CJP scoor je 12 euro korting op een weekendticket (incl. camping). Voor meer info en tickets klik je op de blauwe knop.

 

Tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tolhuistuin: Smeltkroezen
€ 2,50 CJP-korting

Tolhuistuin: Smeltkroezen

Mini-festival waar verschillende acts samensmelten

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$discount_amount_extra

Filename: discount/discount_item_highlight_partial.php

Line Number: 79

Oerol
Geannuleerd

Oerol

Groots theaterfeest op Terschelling

WOO HAH!
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH!

Iets om trots op te zijn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.