Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Frans Hals Museum: Beeldmacht

Beeldmacht
50% CJP-korting
Kunst in tijden van Insta en TikTok

Je zult het waarschijnlijk niet geloven, maar er was een tijd dat fotograferen in een museum verboden was. Nu is het eerste wat je ziet als je een museum binnenloopt het wifi-wachtwoord en de hashtag waarop je al je zelfgemaakte foto's kunt delen. Wat is de betekenis van kunst in een digitale samenleving die alleen maar draait om beeld? 

Beeldmacht is de eerste uit een serie van drie tentoonstellingen genaamd Kunst van Kritiek in tijden van TikTok. 20 internationale, hedendaagse kunstenaars die vraagtekens zetten bij de rol van kunst in een samenleving waarin de macht van het beeld bepalend lijkt.

De tentoonstelling Beeldmacht is t/m 20 september 2020 te zien in het Frans Hals Museum. Met CJP krijg je 50% korting op een kaartje en betaal je nog maar € 8,-.

Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. Op jouw gekozen datum en tijdstip ga je naar het Frans Hals Museum en neem je jouw ticket mee én laat je jouw digitale CJP-pas zien.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Frans Hals Museum
€ 8,- CJP-korting

Het Frans Hals Museum

Waar oud en nieuw elkaar ontmoeten

Haarlemse Helden. Andere Meesters
€ 8,- met CJP

Haarlemse Helden. Andere Meesters

De andere 'helden' uit de eigen collectie!

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.