Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Paleis Soestdijk: BAL!

BAL!
€ 5,- CJP-korting
Hier is wél een bal aan

Vroeger was Paleis Soestdijk voor mensen met oranje, uh, blauw bloed. Nu het paleis ook voor mensen met rood bloed, want Paleis Soestdijk kun je tegenwoordig als gewone sterveling bezoeken. Dit is de plek om mega cultureel verantwoord te zijn en je koninklijk onder te dompelen in kunstigheden.

Van 25 juni tot 25 september is het paleis versiert door veertig toonaangevende kunstenaars en ontwerpers die (interactieve) kunstwerken hebben gebouwd. Denk aan kunstenaars als: Edwin Oudshoorn, Ernest van der Kwast en Studio Job. Ondertussen leer je van alles over de Anna Paulowna, de stoere Wilhelmina en Bernhard met zijn liefde Juliana. Zo leer je vaderlandse geschiedenis en zie je toffe beelden in één. Er staat een gigantische oranje troon in de tuin en je kunt chillen op een weerspiegeling van het plafond. Er worden ook slingers opgehangen door een kartonnen koningin, waardoor de kamer met fonkelende kroonluchters er extra gezellig uitziet.

Altijd al willen picknicken waar Juliana als jonge blom rondhing. Of selfies willen maken met bloemen en planten? Ga dan naar Bal! Als CJP’er bespaar je maar liefst € 5,- op je kaart. Zo hou je genoeg geld over voor een shotje oranjebitter.

Je koopt je kaartje met CJP-korting aan de kassa van Paleis Soestdijk.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 3,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt