Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Ayahuasca

Ayahuasca
tot € 6,- CJP-korting
Ontregelende hiphopvoorstelling

Aya-watte? Ayahuasca is een drug die ervoor zorgt dat je oncontroleerbaar gaat kotsen, hallucineren en dat je, volgens sommige gebruikers, levensveranderende inzichten opdoet. Voor de oorspronkelijke bevolking van de Amazone is de drug heilig. Hij wordt daar ingenomen tijdens ceremonies met als doel jezelf beter te leren kennen. Choreograaf Gil Gomes Leal reisde naar Peru, deed mee aan ceremonies en maakte op basis van zijn ervaringen hiphopvoorstelling Ayahuasca. De voorstelling wordt uitgevoerd door zes dansers en een ayahuasquero (ceremoniemeester) die alles in goede banen leidt. Volgens de aankondiging zullen de dansers ons 'het diepste van hun ziel' laten zien. Wij zijn heel benieuwd hoe dat diepste van hun ziel er precies uit ziet. 

Ga dus vooral naar Ayahuasca en vertel het ons. Met CJP kan dat al voor een schijntje: je krijgt namelijk tot € 6,- korting. De voorstelling speelt o.a. op de volgende plekken:

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Meervaart
25% CJP-korting

Meervaart

Cabaret, toneel of opera, met CJP krijg je het voor minder, voilà.

Verliefd op Ibiza
€ 25,- met CJP

Verliefd op Ibiza

Net alsof je een avond op vakantie bent op een zonnig eiland

DOPE
tot € 5,- CJP-korting

DOPE

Voorstelling over de dilemma's rondom drugsgebruik

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.