Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Art Rocks

Art Rocks
Tot wel 50% CJP-korting
De soundtrack bij een schilderij

Heb jij synesthesie? Je weet wel, dat je gelijk een kleur ziet bij bepaalde objecten, woorden of gevoelens. Er bestaat ook zoiets als muzikale synesthesie. Je kunt al raden hoe dat zit: je hoort gelijk een liedje in je hoofd als je ergens mee in aanraking komt. Loop je door het Tropenmuseum, galmt ineens Power van Kanye West door je hoofd. Stuit je in Boijmans van Beuningen op een Kandinsky, hoor je plotseling Daft Punk met Da Funk. Tijdens muziekcompetitie Art Rocks gaan ze nog een stapje verder: ze dagen muzikanten uit om een soundtrack bij een kunstwerk te maken. Art Rocks reist met voorrondes langs topstukken in o.a. het Centraal Museum en het Kröller-Müller museum en eindigt met een knallende finale in Paradiso. Hoe dat klinkt? Geel! Of rood. Of misschien toch blauw? Je hoort het tijdens Art Rocks!

Met CJP scoor je tot wel 50% korting op de voorrondes van Art Rocks. Je betaalt namelijk gewoon de CJP toegangsprijs bij de deelnemende musea.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Tropenmuseum
€ 7,- CJP-korting

Tropenmuseum

Spijker je kennis over de wereldcultuur bij

Heden van het slavernijverleden
€ 8,- CJP-korting

Heden van het slavernijverleden

Wat we vandaag nog merken van de slavernij

Things that Matter
€ 8,- CJP-korting

Things that Matter

De dingen die er écht toe doen

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.