Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Art Rocks

Art Rocks
tot 50% CJP-korting
De soundtrack van jouw favoriete kunstwerken

Wat is de ultieme soundtrack bij een schilderij van Rembrandt of een beeldhouwwerk van Picasso? Art Rocks is dé competitie in Nederland die muziek en kunst samenbrengt. Muzikanten laten zich inspireren door een kunstwerk en stellen hun talent op de proef. Het resultaat is o.a. de elektronische belichaming van een echte Mondriaan, Jan Toorop met een vleugje hiphop en schreeuwende gitaren, die de werken van Andy Warhol tot leven brengen.

De vijftig halve finalisten geven spetterende shows in verschillende musea. Ambassadeurs Cata.Pirata (Skip & Die) en zangeres Giovanca treden op, geven lezingen en workshops en maken deel uit van de jury. De zes grootste toppers gaan door naar de finale in Paradiso, waar je met maar liefst 50% CJP-korting bij kunt zijn. Je hebt geen reden om dit te missen dus!

Afhankelijk van het museum krijg je met een blauwe pas tot € 5,45 CJP-korting. Voor de finale van Art Rocks in Paradiso is het al helemaal fijn: 50% CJP-korting.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Paradisolezingen
€ 7,- CJP-korting

Paradisolezingen

Verrijk jezelf met nieuwe kennis voor een zacht prijsje

Tolhuistuin
€ 2,50 CJP-korting

Tolhuistuin

Tollen in Noord Gestoord

Concertgebouw
Tot € 30,- CJP-korting

Concertgebouw

Deze heilige concertgrond betreden hoeft niet duur te zijn

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.