Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Anne Frank Huis

Anne Frank Huis
50% CJP-korting
Een van de meest indrukwekkende oorlogsmonumenten op deze wereld voor de helft van de prijs

Als Justin Bieber je hoogstpersoonlijk tot zijn fanbase rekent, dan moet je wel een heel speciaal iemand zijn. En inderdaad, Anne Frank was een bijzonder meisje. Naast gedoodverfde Belieber is ze namelijk ook het boegbeeld van de Holocaust in Nederland.

Dit heeft Anne vooral te danken aan haar dagboek dat na de Tweede Wereldoorlog werd uitgebracht. Inmiddels is het boek een van de meest gelezen boeken ter wereld en mag Anne zich – al is het postuum - een internationale beroemdheid noemen. Niet alleen haar schrijfsels zijn een grote hit, ook het huis waar zij woonde voordat zij naar kamp Bergen-Belsen werd getransporteerd groeide uit tot een van de meest bezochte Tweede Wereldoorlog-monumenten ter wereld.

Als CJP’er heb je nu de kans om deze indrukwekkende plek met korting te bezoeken. Voor het bekijken van Anne’s onderduikplek betaal je op vertoon van je pas in plaats van € 10,- slechts € 5,-.

 

Koop een kaartje voor een tijdslot Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.