Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Anastasia

Anastasia
30% CJP-korting
Jouw speciale welkomstaanbieding

Hoera, je hebt je CJP geactiveerd! Daar zijn we heel blij mee. Zó blij dat we een exclusieve aanbieding voor je hebben: je mag met 30% korting naar hitmusical Anastasia in het AFAS Circustheater. 

Internationaal Broadway-succes Anastasia is vanaf nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Het draait in deze musical allemaal om Anya: een weeskind dat zich niets van vroeger herinnert. Het enige tastbare verleden is voor haar een muziekdoosje dat ze al jaren bij zich draagt. De zoektocht naar haar familie leidt Anya vervolgens door grootse paleizen en het romantische Parijs van de jaren 1920. 

Voor jou is er een mooie Anastasia-aanbieding: 

  • CJP'ers krijgen 30% korting op geselecteerde voorstellingen. Check welke voorstellingen het zijn door op de blauwe button te klikken. Elke maand komen er nieuwe voorstellingsdata bij. 
  • Per CJP-pas kun je max. vier kaarten bestellen. Zelf moet je uiteraard één van de bezoekers zijn.
  • Koop je kaartjes online, telefonisch (via 0900 - 1353 o.v.v. CJP Anastasia) of aan de kassa van het AFAS Circustheater Scheveningen. De korting is exclusief de orderkosten. 
Boek hier je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Anastasia
30% CJP-korting

Anastasia

Groot Broadway-succes is te zien in Scheveningen

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.