Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Museum Het Schip: Amsterdamse School architectuur

Amsterdamse School architectuur
50% CJP-korting
Parijs, Pisa, Dubai? Ontdek het torentje van Amsterdam

Je hebt van die torens, die kent iedereen. De schots en scheve toren van Pisa, de 830 meter hoge wolkenkrabber in Dubai en de toren der torens: de Eiffeltoren. In Amsterdam is er ook zo'n bijzonder torentje. Dit torentje is onderdeel van Het Schip, een wooncomplex en het bekendste voorbeeld van bouwstijl de Amsterdamse School. De architectuur van de Amsterdamse School kom je overal tegen, terwijl je het waarschijnlijk niet eens doorhebt. 

In het museum zie je hoe arbeiders honderdtwintig jaar geleden gewoond hebben in armoede en wat deze architecten voor hen hebben gebouwd. Museum Het Schip is een arbeiderspaleis met eigen postkantoor én dus dat wereldberoemde torentje.

  • CJP'ers krijgen 50% korting en betalen nog maar € 7,50. Naast toegang tot de collectie krijg je ook een rondleiding door het gebouw door een gids.
  • Het is verplicht om vooraf online een ticket te kopen en een tijdsvak naar keuze te reserveren. Reserveren kan via de blauwe knop hieronder. 
Scoor je tickets hier Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.