Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Amsterdams Marionetten Theater

Amsterdams Marionetten Theater
€ 3,- CJP-korting
Geef de touwtjes uit handen bij het Amsterdams Marionetten Theater

Jouw kennis over poppentheater gaat misschien niet heel veel verder dan de echtelijke ruzies van Jan Klaassen en zijn Katrijn, maar daar gaat verandering in komen.

Dichtbij de Amsterdamse Nieuwmarkt is namelijk een theater gevestigd waar een heel andere lading wordt gegeven aan dit begrip. Bij het Amsterdamse Marionetten Theater ruziën de poppen niet over wie er onder het grootste stuk dekbed mag slapen, maar gaat het over de serieuze zaken des levens.

Die vertellen deze poppen dan ook nog eens in operavorm. Wij kunnen ons bijna niet voorstellen wat je nog meer kunt willen in dit leven, behalve dan korting op je toegangskaartje.

Gelukkig hebben wij van CJP dit voor je geregeld. Als je besluit de touwtjes uit handen te geven bij  het Amsterdamse Marionetten Theater, dan krijg je € 3,- korting op je toegangsbewijs. Dit betekent dat je in plaats van € 16,- nog maar € 13,- hoeft te betalen.

 

Klik hier voor alle theaters met CJP korting.

Meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.