Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Amsterdams Kleinkunst Festival

Amsterdams Kleinkunst Festival
Geannuleerd CJP-korting
Voor iedereen met een hartslag

Van 30 maart tot en met 20 april neemt het Amsterdams Kleinkunst festival de hoofdstad over. Van Theater Bellevue via DeLaMar tot de Kleine Komedie. Mocht je nu denken 'Wat is dat voor een jaren vijftig-term, kleinkunst?', denk: een mix van cabaret, toneel, spoken word, muziek en mooie verhalen. Alles kan, alles mag. Misschien spot jij wel als eerste het theatertalent van de toekomst bij de (halve) finale van de Sonneveldprijs, bewonder je gevestigd talent tijdens de Avond van de Kleinkunst of bekijk je voorstellingen van de meest uiteenlopende artiesten. Het Amsterdams Kleinkunst Festival is dus dé plek om je theaterliefde te ontdekken.

LET OP: het Amsterdams Kleinkunst Festival is afgelast wegens coronomaatregelen. Heb je een ticket gekocht? Dan neemt AKF contact met je op.

CJP'ers krijgen € 5,50 korting op verschillende voorstellingen en betalen nog maar €  12,-. Klik voor tickets en het programma op de blauwe knop.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Jij bent echt een (theater)stuk

DeLaMar Theater: Palermo
Tot € 15,- CJP-korting

DeLaMar Theater: Palermo

Kleine, intieme musical in DeLaMar Theater

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.