Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Amsterdam Woods Festival

Amsterdam Woods Festival
2x € 5,- CJP-korting
Broodkruimels optioneel

Hans en Grietje strooiden met broodkruimels om zo snel mogelijk weer uit het bos te komen. Dit plan mislukte faliekant en ze kwamen dik in de penarie. Jammer dat hun ouders niet even hebben gewacht tot 26 en 27 augustus. Dan hadden Hans en Grietje het peperkoekhuis links kunnen laten liggen voor de verlokkingen van het Amsterdam Woods Festival. Dansen tussen de bomen en meegevoerd worden door magische muziek; nooit meer naar huis.

Hoe ziet die line-up er uit dan? Je kunt eind augustus wegdromen bij Daniel Norgren en Marble Sounds, dansen op Palmbomen II Live of helemaal losgaan op De Likt. Ook Sticky Fingers, Amber Arcades, PAUW, Desert Mountain Tribe en Hein Cooper staan op het programma. Natuurlijk is Nederlands talent goed vertegenwoordigd met La Corneille, Pitou en Tenfold. Beter kan de zomer niet eindigen.

Amsterdam Woods Festival strijkt neer in het Amsterdamse Bos op 26 en 27 augustus. Met je CJP-pas krijg je € 5,- korting op een kaart. Per pas kun je twee kaarten kopen, dus € 10,- korting in totaal. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Nederlands Film Festival
€ 2,50 CJP-korting

Nederlands Film Festival

Tijdens NFF zie je de parels uit de Nederlandse film

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

Valhalla Festival
€ 7,50 CJP-korting

Valhalla Festival

Pre-sale mét korting voor dit spectaculaire winterfestival

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.