Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Amsterdam Woods Festival

Amsterdam Woods Festival
2 x € 5,- CJP-korting
Muziek onder de boomtoppen en dansen om het kampvuur

Maandenlang hield Amsterdam Woods ons in hun greep met een mysterieuze teasercampagne op Facebook. Als Hans en Grietje werden we door onze nieuwsgierigheid steeds dieper het donkere bos in gelokt. Gelukkig bleek Amsterdam Woods geen oude heks of kinderlokker van een ander soort, maar gewoon een heel fijn meerdaags festival. Kleinschalig, met achter elke boom een alternatieve pop- of rockartiest, muziekdocumentaire of een kampvuur waar haute cuisine op staat te koken. Al die geheimzinnigheid is dus eerder noodzaak dan tofdoenerij. Om het Amsterdamse bos een beetje heel te houden kunnen ze niet zo gek veel kaarten verkopen, terwijl de kwaliteit van het festival waarschijnlijk wel veel mensen zal trekken.

Een eerste tipje van de sluier: The Veils, Mister & Mississippi, I Am Kloot, Afterpartees en Kovacs. Wegens succes - nu al - is Spruit Stage aan de bosprogrammering toegevoegd. Klinkt alsof er een naar spruitenluchtje aan zit, maar niets is minder waar. Op dit podium hoor je de muziekkunsten van twaalf opkomende talenten. 

Dus neem knibbel, knabbel en een pinpas in je knuistje mee: dit is een festival voor fijnproevers die snel kunnen beslissen. Met je CJP-pas krijg je € 5,- korting op een kaartje en per pas kun je twee kaarten kopen. 

UPDATE: DE CJP TICKETS ZIJN UITVERKOCHT

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Busje Delen
25% CJP-korting

Busje Delen

Alles behalve een deprimerende terugreis

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)
€ 10,- CJP-korting

WOO HAH! 2019 (CJP = uitverkocht)

Scoor je weekendtickets met € 10,- korting

We Are Electric 2019
€ 5,- CJP-korting

We Are Electric 2019

€ 5,- korting op een passe-partout

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.