Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Amsterdam Fringe Festival

Amsterdam Fringe Festival
€ 7,- met CJP
Buitenbeentje van de theaterfestivals

In de eerste jaren van het Edinburgh Festival Fringe werd er nog naar het theaterfestival gerefereerd als 'dat semi-officiële festival'. Onderhand kan niemand er meer omheen: Fringe Edinburgh is uitgegroeid tot het grootste kunstfestival ter wereld.

Voor wie Edinburgh net iets te ver vindt is er in september het Amsterdam Fringe Festival. Net zo’n vernieuwende en eigenzinnige line-up, maar dan gewoon in Amsterdam. Of nou ja, gewoon? Fringe is een ode aan theatrale gekte, waar je verrassingen, vreemde vogels, verborgen parels en vooral het onverwachte kan verwachten. Voorstellingen in voormalige pompstations of nachtclubs, muziektheater over liefde in tijden van Grindr en vogue op hoge hakken: Fringe zoekt graag het randje op, gaat er soms overheen en vraagt je om je vol overgave in het diepe te storten.

De verborgen parels van het Fringe zie je van 5 tot en 15 september op 30 verschillende locaties in Amsterdam. En met CJP kun je al voor € 7,- kaarten kopen! Dus stort je in het diepe en koop je kaarten hieronder. 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.