Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Amsterdam Fringe Festival

Amsterdam Fringe Festival
Vanaf € 6,50 met CJP
Buitenbeentje van de theaterfestivals

Hier draait het niet om de bekendste toneelspelers of de mooiste, meest luxueze zalen. Op het Fringe Festival is iedereen welkom en kunnen artiesten uit het binnen- en buitenland zich inschrijven, want Fringe gelooft in nieuw talent en ontdekt de grote toneelspelers van morgen.
Laat je gedachten meevoeren naar andere oorden door muzikale, poëtische monologen, bewonder nieuw danstalent of wordt net zo fierce als Beyoncé. Dit en nog veel meer excentrieke, dromerige of inspirerende voorstellingen, vooral in theater en dans, wachten op je tijdens Fringe. 
Bovendien is het een knus festival: je wordt voor de optredens naar kleine theaterzalen in de stad geleid, maar kan ook zomaar in een oude garage of park belanden. Laat jezelf verassen!

Kies bij het bestellen van kaarten voor het CJP-ticket. All-inclusive naar Fringe? Check dan het CJP Exclusief: Fringe Festival pakket.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

De langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.