Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Amongst Friends

Amongst Friends
2e kaartje gratis met CJP
Het poldermodel van de Nederlandse cinema

CJP Weekly: wij selecteren iedere week het beste van CJP.

Wordt het een actiefilm of een drama? Een vette Hollywood-blockbuster of een bescheiden arthousefilm? In de bioscoop of het filmhuis? Zo makkelijk is het nog niet om met je vrienden naar de film te gaan. Wat moet je met die vriend die na de laatste Harry Potter-film geen stap meer zette in de bioscoop, of de vriendin die een voorliefde heeft voor Algerijnse thrillers voor 1950? Het antwoord is Amongst Friends, het poldermodel van de Nederlandse cinema. Tijdens een avondje Amongst Friends weet je namelijk niet wat je gaat zien. Je kunt alleen maar gissen naar de film, op basis van de hints die ze op hun Facebook-pagina knallen. Het zijn in ieder geval altijd sneak previews van hoog niveau die stof tot napraten geven. Geschikt voor iedere vriendengroep! 

Deze week krijg je met CJP Weekly het tweede kaartje gratis voor Amongst Friends! De eerstvolgende editie is op maandag 21 januari en je kunt terecht in het Ketelhuis (Amsterdam), Springhaver (Utrecht) of Trianon (Leiden). Kaartjes koop je bij de kassa van deze filmtheaters. 

Nog geen CJP-pas?

Met CJP Weekly scoor je de beste deals. Iedere woensdag serveren we je het beste van ons aanbod: eersterangsplekken bij topcabaret, festivalkaartjes die we speciaal voor jou hebben achtergehouden en een uniek avondje in een museum. Wees er snel bij, want deze acties gelden maar één week.

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020

Pathé
€ 2,- CJP-korting

Pathé

Naar de film gaan is altijd een goed idee

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.