Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Amongst Friends

Amongst Friends
2e kaartje gratis met CJP
Het poldermodel van de Nederlandse cinema

Wordt het een actiefilm of een drama? Een vette Hollywood-blockbuster of een bescheiden arthousefilm? In de bioscoop of het filmhuis? Zo makkelijk is het nog niet om met je vrienden naar de film te gaan. Wat moet je met die vriend die na de laatste Harry Potter-film geen stap meer zette in de bioscoop, of de vriendin die een voorliefde heeft voor Algerijnse thrillers voor 1950? Het antwoord is Amongst Friends, het poldermodel van de Nederlandse cinema. Tijdens een avondje Amongst Friends weet je namelijk niet wat je gaat zien. Je kunt alleen maar gissen naar de film, op basis van de hints die ze op hun Facebook-pagina knallen. Het zijn in ieder geval altijd sneak previews van hoog niveau die stof tot napraten geven. Geschikt voor iedere vriendengroep! 

CJP'ers kunnen extra voordelig hun vrienden meenemen: met je blauwe pas krijg je het tweede kaartje gratis! Elke derde maandag van de maand naar het Ketelhuis, KINO, LHC, Trianon of de Lux dus.

Check de sneak van deze maand Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

The Movies
€ 1,- CJP-korting

The Movies

Een avondje in de oudste bios van 020 krijg je bijna cadeau met CJP

Pathé
tot € 2,- CJP-korting

Pathé

Of je nou in Zwolle of Delft woont; deze bioscoopketen is overal

Filmhuis Den Haag
€ 2,- CJP-korting

Filmhuis Den Haag

Krijg korting bij het leukste filmhuis van de Hofstad

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.