Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Airborne Museum Hartenstein

Airborne Museum Hartenstein
€ 2,- CJP-korting
Tour door de zwartste bladzijdes uit de geschiedenis met CJP

Er zijn bepaalde dingen die niet vergeten mogen worden. Zoals de eerste keer dat je zeven meter onder water zwom zonder half te verdrinken. Of de Tweede Wereldoorlog.

Om te zorgen dat dit laatste niet gebeurt bestaat het Airborne Museum Hartenstein in het Gelderse dorpje Oosterbeek. Dit museum heeft een grote collectie die zich voornamelijk richt op de gruwelijkheden die in de periode 1940-1945 zo ongeveer naast de deur van het museum plaatsvonden. Wij noemen een Slag om Arnhem en Operatie Market Garden, die beide tot de grootste veldslagen op Nederlands grondgebied behoren.

Dus heb je het gevoel dat je geheugen wat betreft de zwartste bladzijdes uit de geschiedenis een beetje opgefrist moet worden? Dan moet je absoluut even een bezoekje brengen aan dit museum. Met CJP-korting, uiteraard. Als CJP’er betaal je in plaats van € 10,- maar € 8,- voor een kaartje.

P.S. We verwachten absoluut van je dat je na je bezoek precies kunt navertellen welke Duitse officier welke brug opblies. En ja, dat gaan we overhoren.

 

Koop hier je tickets Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

Kunsthal
€ 7,- CJP-korting

Kunsthal

Katten, James Bond, Hyperrealistische sculpturen. Niets te gek voor de Kunsthal

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.