Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Afrika Museum

Afrika Museum
€ 1,- CJP-korting
Het meest exotische museum van Nederland.

Je verdiepen in een andere cultuur. Volgens sommige mensen in dit land (we noemen geen namen, maar hij heeft geblondeerd haar) is dit absoluut niet nodig. Vinden wij jammer, want er is weinig leuker dan het ontdekken van nieuwe beschavingen.

Dit bewijst het Afrika Museum in het Gelderse Berg en Dal. Het museum is opgedeeld in een binnen – en buitengedeelte en leert je alles wat je wil weten over de Afrikaanse samenleving. Zo laat het stuk in de openlucht je ervaren of het voor iemand van Hollandse lengte mogelijk is om een Afrikaanse hut te betreden. In het binnengedeelte word je lichamelijk een stuk minder op de proef gesteld.

Daar hoef je alleen maar te kijken naar traditionele en hedendaagse Afrikaanse kunst. Of dat allemaal beeldjes zijn van vrouwen met vreemd gevormde borsten, vraag je je af? Dat zul je vanzelf wel zien als je een bezoekje brengt aan dit museum. Met korting uiteraard, want als CJP’er krijg je € 1,- korting op de entreeprijs van € 14,-.

Meer info Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

Rijksmuseum
50% CJP-korting

Rijksmuseum

Dé plek voor je broodnodige portie Vermeer en Rembrandt

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.