Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar kortingsoverzicht

Holland Festival: Actress x Stockhausen Sin {X} II

Actress x Stockhausen Sin {X} II
€ 19,- met CJP
Stockhausen, Actress, kamerkoor en elektronica

De Britse Actress (alias Darren Cunningham) wordt wereldwijd geroemd om zijn vooruitstrevende, experimentele techno. In opdracht van het Holland Festival schreef hij een nieuwe compositie voor stemmen, kunstmatige intelligentie en elektronica, geïnspireerd op Stockhausens WELT-PARLAMENT (1995), dat elders in dit festival als onderdeel van aus LICHT te horen is. Het Nederlands Kamerkoor voert zowel de originele versie in aus LICHT uit als deze 21e-eeuwse versie. Stockhausens 'wereldparlement' kwam samen in een koepel op een wolkenkrabber, dit keer vergaderen (echte) politici in de cloud om te discussiëren over de liefde. Hun stemmen vormen een netwerk van geluid dat live wordt gemanipuleerd door Cunningham en door Young Paint, een kunstmatige intelligentie.

Met CJP krijg je tot € 10,- korting op een ticket en betaal je nog maar € 19,- voor Actress x Stockhausen Sin X || op 14 juni in het Muziekgebouw in Amsterdam. Klik op de blauwe button en scoor je tickets!

 

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Carré
Tot 40% CJP-korting

Carré

Theaterparel aan de Amstel

DeLaMar Theater
50% CJP-korting

DeLaMar Theater

Bekende theatervoorstellingen met last minute-korting

Soldaat van Oranje - De Musical
€ 15,- voordeel met CJP

Soldaat van Oranje - De Musical

Soldaat van Oranje-tickets met € 15,- CJP-korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.