Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

Louis Hartlooper Complex: A Private War

A Private War
€ 7,50 met CJP
Bloedstollende journalistiek aan het front

A Privat War is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van een van de meest gevierde oorlogscorrespondenten van deze tijd: de Britse Marie Colvin. Totaal onbevreesd en opstandig dringt ze door tot de kern van gewapende conflicten om de onderdrukten een stem te geven. Ze interviewt rebellenleiders en dictators en verliest het zicht aan een oog bij een granaataanval in Sri Lanka, waarna ze een kenmerkend ooglapje begint te dragen. De ellende waar ze mee geconfronteerd wordt, laat diepe sporen na in haar persoonlijke leven. Ondanks de grote offers die haar werk vraagt, blijft ze haar missie volgen om het ware oorlogsleed te tonen en samen met oorlogsfotograaf Paul Conroy begint ze aan de gevaarlijkste opdracht van hun leven in de belegerde Syrische stad Homs.

A Private War is vanaf 28 maart te zien in Louis Hartlooper Complex en Springhaver in Utrecht. Van maandag tot en met donderdag betaal je slechts € 7,50 met je CJP-pas. Klik op de blauwe button voor de filmtijden! Deze korting is alleen geldig bij de kassa.

Check filmtijden Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Louis Hartlooper Complex
€ 2,- CJP-korting

Louis Hartlooper Complex

Het neusje van de zalm op filmgebied

The White Crow
€ 7,50 met CJP

The White Crow

Het rebelse leven van een balletlegende

Dirty God
€ 7,50 met CJP

Dirty God

Betaal maar € 7,50 voor je kaartje

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.