Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

A Chinese Journey

A Chinese Journey
€6,- CJP-korting
Dompel je onder in de Chinese cultuur

Oké kunstliefhebbers, het is tijd voor een serieuze test. Wat hebben Zhao Bandi, Feng Mengbo en Ai Weiwei met elkaar gemeen? Juist: hun werk is onderdeel van The Sigg Collection. Zakenman en eigenaar van de kunstcollectie Uli Sigg sloot eind jaren zeventig het eerste handelsverdrag tussen een westers bedrijf en de Chinese overheid. Om het land en de cultuur beter te leren kennen, zocht Sigg contact met Chinese kunstenaars. Zijn interesse bleek zo groot, dat dit resulteerde in een gigantische verzameling hedendaagse Chinese kunst, nu in Het  Noordbrabants Museum te zien. Zo, weer wat geleerd.

The Sigg Collection  is van 17 maart t/m 8 juli 2018 te zien in Het Noordbrabants Museum. Je krijgt op deze tentoonstelling € 6,- CJP-korting. 

Extra leuk: op 29 april kun je met je CJP-pas gratis meedoen met de Kunst Kwis van Ko & Kho. Je betaalt alleen de toegang tot het museum. Meer info en aanmelden doe je hier.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Het Noordbrabants Museum
50% CJP-korting

Het Noordbrabants Museum

En dan denk ik aan Brabant, want daar brandt nog licht

Kamagurkistan - Voorbij de grenzen van de ernst
€ 6,- CJP-korting
Van Goghs intimi
50% CJP-korting

Van Goghs intimi

De vrienden, familie en modellen van Vincent

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.