Ontdek
Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

90 jaar Marilyn

90 jaar Marilyn
€ 4,20 CJP-korting
Wandel door de wereld van Marilyn Monroe

Stijlicoon, sekssymbool en de meest charmante vrouw ooit. Marilyn Monroe verovert in deze tijd nog de harten van velen. De Duitse Ted Stampfer was zo weg van haar, dat hij bij veilingen meer dan 1500 van Marilyn’s persoonlijke bezittingen aanschafte.

Dit jaar zou Marilyn 90 jaar worden. De Nieuwe Kerk greep deze gelegenheid aan om ons een kijkje te geven in haar glamoureuze wereld. Stampfer’s bijzondere privécollectie is daar tot februari te zien. Marilyn's leven bestond niet alleen uit glitter, champagne en fotoshoots. In deze tentoonstelling zie je ook de andere kant van haar leven. Van backstage foto’s en filmfragmenten tot persoonlijke documenten en de beroemde witte jurk uit de film The Seven Year Itch. Een intieme blik achter de schermen van deze ster.

Benieuwd hoe Marilyn Monroe’s persoonlijke leven? Met een blauwe pas krijg je aan de balie € 4,20 CJP-korting op de kaartprijs van € 16,-.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

De Nieuwe Kerk
20% CJP-korting

De Nieuwe Kerk

Onontdekte culturen en vergeten schatten in De Nieuwe Kerk

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

Artis
€ 1,50 CJP-korting

Artis

De leeuwen van deze dierentuin hoor je nu ook brullen met korting

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.