Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Naar kortingsoverzicht

1001 vrouwen in de 20ste eeuw

1001 vrouwen in de 20ste eeuw
€ 2,50 CJP-korting
Een speeddate met meer dan 200 vrouwen

In sneltreinvaart meer dan 200 vrouwen uit de 20ste eeuw leren kennen? De tentoonstelling 1001 vrouwen uit de 20ste eeuw geeft je interessantste verhalen van vrouwen die iets hebben betekend of bereikt in hun leven. Van politica's, feministen en wetenschapsters tot zusters, onderwijzeressen, sportvrouwen, directrices en vrijheidsstrijdsters. Hoewel de nadruk op het verleden ligt, de tentoonstelling is actueel: ook vandaag de dag zijn mogelijkheden en hindernissen voor vrouwen onderwerp van gesprek. Bij een aantal vrouwen vertelt een bekende Nederlander, onder wie oud-nieuwslezeres Noraly Beyer, schrijver en filosoof Maxim Februari, politiefunctionaris Ellie Lust en voetbalster Tessel Middag, waarom de vrouw hem of haar inspireert. 

Benieuwd naar de levensverhalen van meer dan 200 sterke vrouwen? Kom langs bij de tentoonstelling in het Amsterdam Museum. Vergeet je CJP-pas niet mee te nemen: je krijgt namelijk € 2,50 korting.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

Amsterdam Museum
€ 2,50 CJP-korting

Amsterdam Museum

Hier leer je de hoofdstad pas écht goed kennen

Fashion Statements
€ 2,50 CJP-korting

Fashion Statements

Van een 19e-eeuwse baljapon tot een antiek korset

Groninger Museum
€ 5,- CJP-korting

Groninger Museum

Bezoek dit futuristische paleis zonder diep in de buidel te tasten

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.