Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Naar CJP events-overzicht

UITVERKOCHT: Vanavond eten we plofinsecten

UITVERKOCHT: Vanavond eten we plofinsecten
Gratis met CJP
Na sluitingstijd door de nieuwe expo van NEMO: Voedsel van morgen

DIT EVENEMENT IS UITVERKOCHT

Denk je aan NEMO, dan denk je aan proefjes doen, rondrennende kinderen en grote zeepbellen maken. Toch? Met de expo Voedsel van morgen pakt NEMO het anders aan: niets voor kinderen, wel wat voor jou. Het draait namelijk allemaal om het voedsel van de toekomst. Eten we in 2050 alleen nog maar kweekburgers? Drinken we één mega-voedzame shake per dag? Of zijn we dan overgeschakeld op sprinkhanen? Je krijgt een exclusief kijkje in de toekomst bij Voedsel van morgen: speciaal voor CJP’ers gaat de expositie na sluitingstijd open, van 18.30 tot 21.30. En vooruit, NEMO gooit er ook wat good old proefjes workshops tegenaan: proef insecten, test je geurvermogen en maak jouw ideale 2050-recept. 

Mooiste van alles: het kost je niks! CJP’ers gaan helemaal gratis naar deze exclusieve avond in De Studio van NEMO. Een +1 neem je mee voor maar € 7,50 extra. De Studio vind je naast NEMO op het Marineterrein.

Nog geen CJP-pas?

Bekijk ook

NEMO
50% CJP-korting

NEMO

Ontdek de wondere wereld van de wetenschap samen met CJP

NEMO
50% CJP-korting

NEMO

Jouw speciale welkomstaanbieding

NEMO Science Museum: Humania
50% korting met CJP

NEMO Science Museum: Humania

Tentoonstelling over de mens

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.